Hvis du trenger hjelp med noe som må utføres på sjøen, så kan vi sannsynligvis hjelpe deg! Hos M. Hjorteseth Shipping blir du møtt med innstillingen «det kan vi helt sikkert fikse!». Vi lager løsninger, og har mulighet til å komme til der mange ikke kommer frem.

Båtene våre er spesialbygget for å betjene vestlandskysten, og har tilpasninger som gjør at vi kan komme oss helt opp i fjæresteinene selv med tung last. Vi har kraner med stor løftekraft og lang rekkevidde – og kan tilpasse oss de aller fleste ønsker og behov. Ingen jobb er for liten, og ingen for vanskelig.

Bakgrunn

Hjorteseth Shipping A/S ble etablert i år 2000 av Mads Hjorteseth.

Starten for selskapet var drift av charterbåter som gikk rundt i fjordene på vestlandet.

I 2002 begynte vi å satse mer mot industrien. Det begynte for alvor da Franzefoss hadde hatt et større større oljeutslipp.

Etter det har det har vi vært med på blant annet Rocknes-forliset, Server forliset og Fullcity forliset. Vi har gjort en rekke oppdrag, blant annet innen sleping av fiskeoppdrett, båter, lektere, frakt av rullende last som gravemaskiner, dumpere og betongbiler, kraner og oljesaneringsutstyr mm. Vi har brøytet is i fjordene og vært med å legge kilometervis med rør rundt på Vestlandskysten. I tillegg så har vi hatt en hel del oppdrag for offshore og seismikkvirksomhet.

I 2013/14 brukte vi mye tid på å oppgradere båtene til standarden som kreves for dagens marked. Hjorteseth Shipping er i dag et etablert selskap med 8 ansatte som er gode på det vi driver og har mange faste kunder. Vi prøver å strekke oss langt for å gjøre alle fornøyd på en sikker og effektiv måte!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat, så avdekker vi dine behov og kommer frem til en god løsning!