True North

Referanser

True North

True North

I 2017 fikk vi vårt første oppdrag innen filmbransjen. Gjennom selskapet True North har vi nå deltatt på 3 større prosjekter for henholdsvis HBO og Netflix. Filmbransjen er en krevende bransje som vet hva de vil ha, og forlanger både kvalitet, pålitelighet og diskresjon.

Berlin Station (HBO)

Første oppdrag var for HBO sin innspilling av serien «Berlin Station», der vi brukte vårt fartøy som basefartøy. Filmselskapet brukte fartøyet aktivt som en mobil filmplattform under innspillingen, i tillegg sto vi for innkvartering og hotelldriften ombord for internasjonale filmstjerner medvirkende i serien.

Se Berling Station på HBO

Samtidig leverte vi også lettbåt og flytebrygge til innspillingen for å tilrettelegge for enklere logistikk.

The Innocents (Netflix)

Neste prosjekt var for innspillingen av Netflix sin serie «The Innocents» i Modalen utenfor Bergen.

Se The Innocents på Netflix

I samarbeid med True North utarbeidet vi en plan for logistikk rundt en flytende «filmlandsby» i Mostraumen.  Dette for å takle de utfordringer filmselskapet hadde rundt logistikk. Vi stilte med 2 fartøy; MS Flekkerøy, MS Flekko og en 50m x 25m lekter. Vi sto for transport og rigging av hele produksjonen sin base, forsyninger av diesel, ferskvann og strøm. I tillegg opererte vi som hotellskip, og sørget for drift og oppfylling av produksjonens generatorer.

22 juli (Netflix)

Sommeren 2018, seilte vi vårt fartøy til Oslo, der det fungerte som basefartøy under innspillingen av Netflix sin versjon av «22 Juli». Vi fungerte som en mobil plattform for innspillingen rundt Oslofjorden, produksjonen var innkvartert om bord, hvor vi fungerte som hotellskip.